Låt Intrum sköta delgivning för din app

Det finns potential att tjäna miljontals kronor i branschen apputveckling för mobila enheter. Enligt beräkningar har Apple App Store och Google Play Store tillsammans nära fem miljoner appar att ladda ner. Med andra ord finns det en hård konkurrens om att tjäna pengar på appar. Den goda nyheten är att du kan öka chanserna att tjäna pengar genom ett antal enkla råd som presenteras härnäst.

Skapa en app med ett tydligt syfte

När du kommer igång med att skapa en app behöver du veta vilken roll appen kommer att ha. Vilken nytta kommer den att ha för användarna och vilka problem kommer den att lösa? Ju bättre förståelse du har för appens syfte desto mer användbar och bättre kommer den att tillgodose kundernas behov.

Analysera din målgrupp

En annan faktor som är avgörande för att tjäna pengar på din app handlar om målgruppen. Du bör undersöka din målgrupp innan du börjar designa och utforma din app. Ta reda på grundläggande fakta om typiska användare för att få så god förståelse av användarens behov som möjligt. Några exempel kan vara kön, ålder, socioekonomisk bakgrund, intressen och hur mycket de är beredda att betala.

Se till att dina kunder betalar i tid

En mycket viktig aspekt som du kommer att upptäcka längre fram är att inte alla kunder kommer att betala sina skulder till dig. Till din hjälp för att undvika detta problem är det bäst att bli företagskund hos Intrum som är det marknadsledande kredithanteringsföretaget i Europa. Intrum är auktoriserat som ett delgivningsföretag av Länsstyrelsen i Stockholm och hjälper dig med delgivning oavsett typ av uppdrag. En effektivt genomförd delgivning är avgörande för att du ska lyckas med en inkassoprocess. Att låta ett kredithanteringsföretag ta hand om denna del gör att dina kunder betalar sina skulder snabbare.

Fördelarna med att använda ett kredithanteringsföretag är många:

  • Har kompetens och resurser.
  • Är en tidseffektiv och snabb metod.
  • Ger ett mer professionellt intryck.

Du slipper också själv ta kontakt med kunder och vidta domstolsåtgärder för att driva in skulder. På så sätt kan du fokusera mer på din kärnverksamhet och på att vidareutveckla dina appar!

Uppträder diskret och korrekt

Intrums duktiga delgivningsmän kommer att delge uppdraget så fort de tar emot det. Delgivningsmännen genomgår fortlöpande utbildningar inom allt som rör delgivning och säkerställer därmed att de uppträder diskret, kompetent och korrekt – exakt de kvaliteter du vill förmedla som uppdragsgivare.

woodie