Appar som hjälper dig hålla koll på ekonomin

De flesta personer har en dröm som de vill uppfylla någon gång i livet. Tyvärr kostar de flesta drömmar en hel del, vare sig det är att köpa en sportbil eller åka på en resa utomlands. Då gäller det att börja spara pengar. Vissa väljer att ansöka om lån vilket är helt okej.  Men alla som istället önskar att spara ihop pengarna kan ta hjälp av flera gratis appar på mobiltelefonen.

Dreams

En app som kan hjälpa till med att hålla koll på ditt sparande är Dreams. Den är helt gratis, det enda kraven du måste uppnå är att vara folkbokförd i Sverige samt vara över 18 år. Det spelar ingen roll vilken bank du är kund hos. Allt du behöver göra för att använda appen är att ladda ner den och skapa ett konto. I appen kan du sedan sätta tydliga mål och med hjälp av tjänsten hålla koll på hur mycket du sparat och hur mycket som är kvar tills du når ditt mål.

Mina utgifter

Vill du veta mer om var alla dina pengar försvinner varje månad? Mina utgifter är en app där du skriver in allting du har betalt för under en månad. På så sätt kan du se ifall du spenderar pengar på något onödigt eller betalar mer än vad som behövs. Appen är givetvis gratis och allt som krävs för att använda den är nedladdning. Den har kanske inte det allra snyggaste utseendet, men den fungerar på ett bra sätt och är väldigt lättanvänd.

woodie