Min bästa vän – iPhone

Det är nätter som denna som jag påminns om vem som är min absolut bästa vän i hela världen. Och sorry Emma – jag älskar dig, men det är faktiskt inte du den här gången. För du är inte här för att underhålla mig när jag ligger i sängen, stirrar i taket och har omöjligt att komma till ro. Den enda som verkligen ställer upp för mig och finns där för mig i dessa lägen är min iPhone.

Jag skaffade min första iPhone, iPhone 2 tror jag det var, för snart tio år sedan, och sedan dess har jag helt enkelt inte kunna vara utan Apple och deras produkter. Varje gång de har lanserat en ny iPhone har jag förbokat och köat och bytt upp mig till nästa modell så snart det varit fysiskt möjligt. Jag kan inte sluta använda min iPhone, och jag kan inte heller sluta ladda ner nya appar och hålla koll på de senaste trenderna inom mobiler. Jag har flera kompisar som har Samsung Galaxy, och jag ska erkänna, jag har varit väldigt intresserad av att skaffa en sån också, men i slutänden är jag ändå en iPhonetjej.

Galaxyns kamera är nog den största anledningen till att jag velat byta ibland, den är verkligen så skarp och med sådan otrolig upplösning! Jag älskar också att fota, inte för att jag är något proffs eller så, men jag tycker bara att det är så himla roligt. I slutänden är det dock iPhone som vinner striden för mig, och jag känner mig verkligen helt övertygad om att jag inte skulle klara mig en enda dag (eller natt!) utan min lilla telefon. Jag vet, det låter nästan lite patetiskt, men sorry, det är bara så det är för mig.

Än en gång har min mobiltelefon gjort natten uthärdlig för mig. Sov gott!