Fördelar med nya Iphone 11 Pro

Letar man efter mobilabonnemang företag eller privat så finns det i dagsläget många bra alternativ tillsammans med en ny iPhone. Den nya modellen heter 11 och 11 Pro. Det är kanske svårt att förstå vad det verkligen är som förbättrats om man jämför med de föregående modellerna, men i det här inlägget ska vi gå igenom några av dem.

Väldigt bra kamera

Först och främst så är kameran till den nya iPhone 11 väldigt mycket bättre än den som X har. Om man även slår till och köper en 11 Pro så kommer man märka väldigt stor skillnad. Det är kameran som man först och främst lägger märke till då Pro har tre linser. Det här gör att man kan zooma in och ut som aldrig förr med en iPhone. Man skulle kunna likna bilderna som är resultatet av en så bra kamera med något som en proffskamera har tagit.

Bättre samspel mellan mjukvara och hårdvara

Den som är expert på mobiler kommer direkt märka att Apple lagt stor vikt vid att hitta ett bra samspel mellan mjukvaran och hårdvaran. Det finns flera stycken förbättringar från de äldre modellerna som man kanske kommer märka ganska så snabbt!

Tålig och stark skärm som klarar mycket

En sak som har varit Apples svaghet med tidigare modeller har varit den sköra skärmen, men det är ett minne blott. Självklart är det bra om man har någon form av skydd på sin nya telefon, men man ska komma ihåg att de verkligen uppgraderat skärmen så att den ska hålla bättre.

Otroligt snabb laddning

Förutom att det går väldigt snabbt att ladda den nya iPhonen så håller varje laddning väldigt mycket längre än de äldre modellerna. Man kan enkelt gå hela dagen utan att behöva tänka på att ladda sin telefon. Sedan finns det också fördelar med att om man skulle behöva ladda så tar det inte lång tid alls att nå 100 %.

Nackdelar med iPhone 11 Pro

Om man måste hitta något negativt med den nya iPhone så kanske det i så fall skulle vara att den har blivit lite tyngre. I och med all teknik som ska få plats i den så har den helt enkelt behövt lägga på sig några gram, och om det inte låter så mycket så är det faktiskt något man känner när man håller i den. Dock är den extra vikten värd besväret och efter några dagars användning så märker man det inte längre. En annan sak som kanske kan vara negativ är att den är så dyr att man knappt vågar visa den på stan. Skaffa en bra försäkring och snyggt skal så har du i alla fall vidtagit några åtgärder.

woodie