Filmnatt

Den här natten har faktiskt varit lite annorlunda än de flesta nätter då jag brukar välja att skriva till er. På sistone har jag börjat bli så fruktansvärt trött på att jag slösar så mycket tid under nätterna på sociala medier och annat onödigt tidsfördriv, så jag har bestämt mig för att om jag nu ändå inte kan somna, så kan jag ju i alla fall ägna småtimmarna åt någonting som har betydelse.

Som ett litet experiment har jag nu bestämt mig för att jag antingen ska läsa eller titta på film eller någon serie, ja, helt enkelt försöka göra någonting som jag lär mig någonting av, och som på något vis kan vara lite bildande eller i alla fall ha lite riktigt underhållningsvärde. För säga vad man vill om sociala medier, men inte är det särskilt utvecklande att använda. Visst, hur jag än vrider och vänder på det så är jag och kommer förmodligen alltid att vara en flitig användare av appar som Facebook, Instagram och Twitter. Och missuppfatta mig inte, jag älskar verkligen att använda dem, och jag tycker att det ger mig väldigt mycket att göra det. Men samtidigt kan det bli lite tradigt, och man behöver faktiskt få lite andra intryck också.

Så, med den här nya insikten bestämde jag mig i natt för att titta på film. Jag tänkte att det kanske till och med skulle leda till att jag blev trött och somnade lite snabbare än vanligt, men då kan jag säga direkt att jag valde helt fel film. För den här filmen – Nocturnal Animals – var verkligen allting annat än långtråkig. Jag vet, titeln är ju verkligen passande för mig, men det var faktiskt inte därför jag valde att se just den. Jag hade fått tips av min gode vän Emma om den, och wow vad rätt hon hade.

Oj, nu känner jag hur ögonen stänger sig, jag skriver mer om det här imorgon!