Filmnatt del 2

Ja, nu ligger jag för en gångs skull här i början av kvällen och skriver. Det har varit en tuff eftermiddag och kväll på restaurangen. Det var helt fullsatt på alla tre sittningarna och verkligen alla beställde dessert. Ja, visst, man älskar ju när man får jobba hårt, och man älskar ju när folk älskar vad man gör (och det gjorde de verkligen, jag fick beröm hela kvällen lång!), men ibland kan det ju bli lite för mycket av det goda.

Hur som helst så har jag precis lagt mig ner i sängen och pustat ut för första gången på många långa timmar, och eftersom jag är så fruktansvärt trött för en gångs skull så tänkte jag att jag skulle passa på att fortsätta på gårdagens inlägg om min filmnatt innan jag, peppar peppar, råkar somna innan jag hinner skriva något till er.

Som jag berättade igår tittade jag på Emmas rekommendation på filmen Nocturnal Animals. Den är gjord av regissören Tom Ford, som tidigare var modefotograf, och det syns verkligen. Snyggare film får man leta efter! Och som att det inte räckte så råkade den faktiskt också vara helt sjukt spännande och rörande. Asså jag har nog inte sett en bättre film på flera år!

Den börjar med en kvinna i Los Angeles som får ett brev av sin gamla exmake, som berättar att han har skrivit en bok och skickar med ett exemplar av manuset. Och så frågar han om hon skulle vilja träffas. Sedan börjar hon läsa boken och det är den berättelsen vi får följa. Det här blir snabbt både en läskig och sorglig berättelse, men framförallt så fruktansvärt spännande! Jag låg som på nålar i sängen under hela de två timmarna igår, så det var definitivt inget vidare sömnpiller i slutänden.

Ja, nu är det dags att försöka sova!