En natt med mobilen

Ja, mobiltelefoner, vad skulle vi göra utan dem? Jag är i alla fall extremt säker på att mitt liv skulle vara bra mycket jobbigare och svårare att hantera om jag inte hade min telefon. För i denna stund så ligger jag här igen mitt i natten, i sängen i min lilla ensamma lägenhet, med mobilen i högsta hugg. Än en gång har jag inte kunnat somna och surfat bort otaliga timmar tills det nästan börjat ljusna ute (inte för att jag ser det, jag har gardinerna tungt och noggrant fördragna hela nätterna), och än en gång ligger jag här och skriver till er.

Min kväll började med att jag träffade en kompis och käkade middag ute på stan. Det var ett supermysigt nytt mexikanskt ställe, och vi käkade fajitas och drack margaritas tills vi var riktigt mätta och belåtna. Kanske mer belåtna än mätta egentligen, om ni förstår vad jag menar! Ja, efter det gick vi och tog ett par glas vin på en supermysig liten vinbar runt hörnet från där jag bor. Som tur är bor min kompis Emma precis runt hörnet från mig, så det passar oss bra att välja ställen i närheten. Sedan var det dags för Emma att gå hem, så jag gjorde detsamma, och tänkte att jag för en gångs skull skulle passa på att lyckas somna tidigt. Ja, man kan ju i alla fall lätt få den förhoppningen när man är lite rund om foten, och tänker att man ska kunna lura dygnsrytmen på något vis.

Ja, och självklart fungerade det inte. Efter att ha legat och vridit mig i någon timme så tog jag upp mobilen och började surfa i vanlig ordning, och nu ligger jag som sagt här under de sena småtimmarna och skriver till er. Som tur är tycker jag väldigt mycket om att göra det!