En natt med Game of Thrones

För att fortsätta hålla mig till min nya teknik, att undvika sociala medier när jag inte kan sova om nätterna, så bestämde jag mig i natt för att börja titta på serien som alla pratar om och som jag hittills aldrig har sett så mycket som en scen av. Och nu ligger jag här klockan fem på morgonen, piggare än någonsin, och vet inte om jag kan undvika att titta på ett avsnitt till. Om det inte var för att jag skulle börja jobba redan klockan två imorgon eftermiddag så skulle jag nog stanna uppe flera timmar till, men jag vet ju vilket helvete det blir att jobba i restaurangen när jag inte har sovit ordentligt under natten innan.

I vilket fall som helst så var ju den här serien verkligen helt otrolig! Alltså, från första avsnittet var jag verkligen helt fast, så nu förstår jag faktiskt varför den har blivit så otroligt omtalad i flera år nu. Ibland kan jag bli lite anti när det kommer till sådana här saker som verkligen hajpas så sjukt hårt, som alla verkligen pratar om just precis hela tiden. Känner inte ni likadant? Man kan liksom bli less på en serie innan man ens har börjat titta på den. Ibland kan jag till och med känna att jag inte vill titta på en omtalad och hajpad serie för att jag är rädd för att jag ska tycka om den, och då behöva identifiera mig med alla andra människor som redan älskar den och pratar om den precis hela tiden.

Hur som helst så får det faktiskt vara värt det när det kommer till Game of Thrones. Jag har redan sett tre avsnitt i natt, och jag kan garantera att det kommer bli många fler redan imorgon. Som om jag inte hade tillräckliga problem att sova redan!