Appar till mobilen

En sak som jag tycker är så himla spännande med mobiltelefoner är den uppsjö av nya appar som ständigt dyker upp på marknaden. Jag spenderar massor av tid med att läsa bloggar och recensioner av nya appar som kommer ut, och jag testar säkert minst två nya appar varje dag som går. Ja, vissa dagar kanske det inte riktigt hinns med att testa så många, men andra gånger kan jag ligga i sängen en hel natt och bara ladda ner nya små leksaker att roa mig med.

Och det här har varit just en sådan natt. Det började med att jag fick ett helt enormt sug av att spela Fruit ninja. Ni vet, det gamla spelet där man lirar upp fallande exotiska frukter med fingret! Asså jag brukade spela det så sjukt mycket för typ sex, sju år sedan, och nu fick jag helt plötsligt världens abstinens. Så, jag började med att ladda ner det och låg och spelade typ två timmar utan paus, och sedan kom jag bara på fler och fler gamla spel och appar som jag bara var tvungen att spana in. Först handlade det liksom mest om nostalgi, att jag skulle kolla om de ens fanns kvar i app store nuförtiden, men så fort jag fick syn på de gamla godbitarna så kunde jag inte låta bli att ladda ner dem och börja spela och leka med dem.

Och där gick de fem timmarna! Ja, för nu är klockan fyra på morgonen igen, och jag har än en gång inte sovit en blund. Jag har däremot slagit mitt eget rekord på Fruit ninja både en och två gånger, så jag ska väl inte klaga. Och i slutänden handlar väl livet om att ha roligt, även om de flesta kanske inte brukar ha det på nätterna med sin mobiltelefon. Sov gott!